COMUNICAT

 

 

         Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj aduce la cunoștința opiniei publice , prin Hotărârea nr. 1 din data de 22.02.2019, Adunarea generală a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj și unitățile subordonate, având ca ordine de zi „Exprimarea unui punct de vedere cu privire la modificările Legilor nr. 303/2004, 304/2004 și 317/2004 prin OUG 7/2019”, a hotărât în unanimitate următoarele:

 

1. Exprimarea dezacordului față de adoptarea de către Guvernul României a OUG 7/2019, atât în ceea ce privește procedura de adoptare, cât și în ceea ce privește conținutul unor modificări legislative de natură a încălca principii constituționale și legale.

 

         2. Însușirea de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj și unitățile subordonate a celor 11 revendicări, formulate de Asociația „Forumul judecătorilor din România”.

 

         3. Stabilirea de comun acord cu magistrații judecători din cadrul Tribunalului Sălaj și a judecătoriilor din raza de competență a acestuia și cu magistrații procurori din restul țării a formelor de protest ce vor fi urmate, până la adoptarea revendicărilor mai sus menționate.

 

 

                                                                                                                                              Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj