COMUNICAT

 

 

         În urma apariției unor informații în mass-media și mai ales la emisiunea “Sinteza Zilei” din seara zilei de 25.04.2018, Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj este în măsură aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

         La data de 20.04.2018, doamna judecător Ștef Maria-Cristina de la Tribunalul Sălaj a formulat o plângere penală față de autori necunoscuți, pentru săvârșirea infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată, prevăzută de art. 322 alin. 1 C.p.

         Din cuprinsul plângerii rezultă autori necunoscuți au formulat un memoriu în numele dânsei, contrafăcându-i semnătura.

         Memoriul a fost înregistrat la mai multe instituții publice, printre care Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj, Senatul României, Guvernul României și Serviciul Român de Informații, iar în prezent, în dosarul penal nr. 92/P/2018, se fac cercetări pentru identificarea autorilor falsului.

         În altă ordine de idei, Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj și-a desfășurat și își desfășoară activitatea conform legilor în vigoare, inclusiv în ce privește relațiile cu alte instituții ale statului, cele descrise în cuprinsul memoriului fiind nereale.

 

                                                                                                                                                 Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj