COMUNICAT

 

         În perioada 05 - 09 martie 2018, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj și unitățile subordonate, au participat la activitățile derulate în cadrul evenimentului “Săptămâna juridică în școli”.

         Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Sălaj în baza Protocolului de colaborare privind educația juridică în școli.

         În cadrul evenimentului, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, Corda Liviu Tiberiu, a susținut cursuri de educație juridică în școli, respectiv la Colegiul Național “Silvania” Zalău și Liceul Reformat “Wesselenyi” Zalău, tema fiind – “Faptele penale și consecințele săvârșirii acestora”.

         În cadrul aceluiași eveniment, procurorul criminalist Crăciun Florian Nicolae de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, a coordonat activitatea de natură practică constând în vizite la sediul parchetului a elevilor de la Școala Gimnazial㠓Gheorghe Lazăr” Zalău - clasa a VII-a și de la Colegiul Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian” Zalău - clasa a XII-a.

         Vizitele organizate au oferit prilejul cunoașterii modului în care își desfășoară activitatea curentă procurorii.

 

 

                                                                                                                                        Purtător de cuvânt

                                                       Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj